iPhone 15 modeli imaju do 54% bolju brzinu preuzimanja od iPhone 14 modela

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 10 pregleda
1 min. čitanja

IPhone 15 modeli opremljeni su Qualcommovim X70 modem čipom koji obećava brže 5G brzine od X65 u iPhone 14 modelima prethodne generacije, a testiranje koje deli Ookla potvrđuje da su se brzine preuzimanja primetno poboljšale.

- Humanitarna inicijativa -

Koristeći podatke prikupljene sa svog online Speedtest-a za merenje brzine povezivanja, Ookla je uspela da utvrdi da iPhone 15 modeli podržavaju brzine preuzimanja koje su i do 54 posto brže od brzina preuzimanja dostupnih na iPhone 14 modelima. U poređenju sa njihovim ekvivalentnim iPhone 14 modelima, iPhone 15 Plus je beležio 54 posto brže brzine preuzimanja, iPhone 15 je imao 45 posto bolje brzine preuzimanja, iPhone 15 Pro Max je bio 27 posto brži, a iPhone 15 Pro je imao 25 posto bolju brzinu preuzimanja.

- Marketing -

IPhone 15 modeli su imali najbrže brzine preuzimanja od svih Apple i Samsung uređaja koji su uvršteni na Ookla listu rezultata. Srednja brzina preuzimanja na iPhone 15 Pro Max je bila na 285Mb/s, a ostali iPhone uređaji nisu bili daleko. IPhone 15 je imao najsporiju prosečnu brzinu preuzimanja iz Appleove serije brzinom od 249Mb/s, ali je ipak bio ispred Samsungovih najnovijih pametnih telefona, uključujući Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.
Ostavi komentar