iPadOS 17 dodaje personalizovani zaključani ekran

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 21 pregleda
2 min. čitanja

Apple je ponudio pregled iPadOS-a 17 na WWDC 2023. Novo ažuriranje softvera tableta trebalo bi da dobije mnoge od istih funkcija iOS 17, uključujući pregršt novih funkcija Messages (kao što su automatske transkripcije glasovnih beleški), proširene mogućnosti AirDrop-a i pametnije automatsko ispravljanje za unos teksta.

- Humanitarna inicijativa -

iPad takođe dostiže iOS sa mogućnošću personalizacije zaključanog ekrana; ovo funkcioniše na isti način kao na iPhone-u. Potpredsednik Apple-ovog softvera Craig Federighi takođe je predstavio nove interaktivne vidžete koji se mogu postaviti na početni ekran. iPadOS 17 će takođe doneti aplikaciju Health. I na kraju, iPad će moći da prikazuje aktivnosti uživo baš kao iOS.

- Marketing -

Aplikacija Notes i napomena u PDF-u takođe dobijaju pažnju u predstojećem izdanju. „Zahvaljujući novim modelima mašinskog učenja, iPadOS može da identifikuje polja u PDF-u“, rekao je Federighi. iPadOS 17 će uključiti nove načine organizovanja, beleženja i saradnje u realnom vremenu na PDF-ovima u aplikaciji Notes.

- Marketing -

Prošlog meseca, Apple je objavio Final Cut Pro i Logic Pro za iPad, konačno odgovarajući na pozive iskusnih korisnika koji traže aplikacije profesionalnog nivoa na platformi. Ali na osnovu ovog inicijalnog pregleda, iPadOS 17 mogao bi da iznenadi napredne korisnike. Stage Manager, funkcija koja je namenjena da otključa veću fleksibilnost u više zadataka na iPad-u, pokazala se nezadovoljavajućom i ponekad greškom od kada je debitovala prošle godine. Federighi je napomenuo da će Stage Manager dodati više fleksibilnosti u pogledu veličine i pozicioniranja prozora u iPadOS 17.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.