Siri nam otkriva: Šta se sve sprema za 20. april?

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 76 pregleda
3 min. čitanja

Novi Apple događaj biće održan 20. aprila, a to nam je po prvi put otkrila Siri, vaš personalni virtuelni asistent, umesto zvaničnog Apple saopštenja.

Obrađene teme
- Humanitarna inicijativa -

Da li slučajno ili namerno, verovatno nikada nećemo otkriti, ali su Apple korisnicima koji koristi Siri asistenta nedavno stigle poruke da će u četvrtak, 20. aprila biti održan specijalni događaj u Apple parku u Kupertinu, Kalifornija, sa više detalja dostupnih na Apple.com.

- Marketing -

Ovo je prvi put da Apple ne izda zvanično saopštenje, već da ljudi dobiju obaveštenje preko virtuelnog asistenta, ali ipak, to je Apple, kompanija koja voli da iznenađuje. Nadamo se samo da Sii ovo nije uradila na svoju ruku i da neće dobiti otkaz.

- Marketing -

Šta možemo očekivati?
Na događaju 20. aprila Apple će najverovatnije da predstavi tri nove stvari: iPad Pro 2021, AirTags i informacije o 14.5 verziji iOS-a. Takođe, moguće je i da će Apple da nas iznenadi sa novom verzijom Apple TV, uređajem koji nije interesantan korisnicima u Srbiji, ali ono što može biti interesantno su nove AirPodsslušalice.

iPad Pro 2021
Nova generacija iPad Pro menja prošlogodišnji model 4. generacije, sa najvećim promenama na polju performansi i novim ekranom. iPad Pro za 2021 bi trebao da ima derivat M1 procesora, ali i ekran sa mini-LED tehnologijom pozadinskog osvetljenja. Dok će novi procesor doneti bolje performanse, novi ekran bi trebao značajno da unapredi vizuelno iskustvo sa boljim kontrastom, svetlinom i manjom potrošnjom. Prednost mini-LED ekrana u odnosu na OLED modele je što su dugotrajniji i nemaju problema sa urezivanjem statičnog sadržaja kao što je to situacija sa OLED ekranima.

AirTag

Kao i sa Samsung SmartTag, AirTag je mali uređaj za lociranje. Možete ga staviti na ključeve ili u torbu, kako biste uvek mogli da ih pronađete, za slučaj da ih negde zaboravite. Moguće je i da će AirTag funkcionisati suprotno, pa ćete preko njega moći da aktivirate zvono na telefonu, za slučaj da ga negde zaturite. Znajući Apple, verovatno će biti omogućena i integracija sa pametnim uređajima kod kuće, poput aktiviranja grejanja ili gašenja svetla kada izađete iz kuće. Idealan mali dodatak za sve one zaboravne koji se stalno vraćaju da provere da li su isključili šporet ili ne znaju gde su im ključevi. Ispod evo i koncepta kako bi novi Apple tagovi mogli da izgledaju.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Kako gledati?

Kao i sa dosadašnjim događajima, Apple će najverovatnije omogućiti direktan strim sa svog sajta, kao i preko YouTube platforme.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.