Magic Keyboard za novi iPad Pro neće više biti savitljiva

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 7 pregleda
2 min. čitanja

Zahvaljujući aluminijskom kućištu, tastatura Magic Keyboard za novi iPad Pro neće više biti savitljiva niti će se lako pohabati.

- Humanitarna inicijativa -

Uz novi iPad Pro, Apple će predstaviti poboljšanu tastaturu Magic Keyboard koja će biti čvršća i nudiće „premium“ osećaj. Bar tako tvrdi Bloombergov reporter i Appleov analitičar Mark Gurman u svom novom Power On biltenu.

- Marketing -

„Po prvi put na Magic Keyboardu, gornje kućište, odnosno područje oko same tastature, biće aluminijumsko u skladu s novijim Macovima. Tastatura će tako dobiti premium osećaj s estetikom Maca“, navodi Gurman.

- Marketing -

Istakao je da će tastatura zbog aluminijuma biti znatno čvršća i da neće moći da se tako lako savije ili pak pohaba nakon dugotrajnog i redovnog korišćenja. Uz to, novi Magic Keyboard imaće i veći touchpad, što bi trebalo da dodatno poveća funkcionalnost iPada Pro i smanji razliku u odnosu na MacBook.

Apple’s revamped Magic Keyboard will be made from aluminum for next year’s iPad Pro, making the device look more like a MacBook. https://t.co/MaaQ6EAFad— Mark Gurman (@markgurman) September 3, 2023

Podsećamo da bi novi iPad Pro trebalo da se pojavi na proleće ili leto 2024. godine u varijantama sa ekranima od 11 i 13 inča. Prema saznanjima Gurmana, obe verzije će imati OLED ekrane.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.