iPhone 14 kamera u akciji

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 72 pregleda
2 min. čitanja

Apple iPhone 14 je lansiran u septembru sa posebnim akcentom poboljšanja ugrađenog sistema kamera.

- Humanitarna inicijativa -

Kompanija je predstavila novu “Action Mode” funkciju koja stiže sa poboljšanom stabilizacijom. Mnogi nisu svesni koliko je ova funkcija korisna prilikom snimanja akcionih video klipova, pa je Apple danas podelio novi snimak sa iPhone-a, naglašavajući sposobnosti videoografije akcionog režima na iPhone 14modelu. Mogućnosti akcionog režima prikazane u četiri različita testa su najmanje što možemo reći – impresivne!

- Marketing -

U opisu video klipa stoji sledeće: „Testiranje stabilizacije Akcionog režima sa ekstremnim kamerama na iPhone 14 Pro. Kao što se može videti na video snimku, iPhone 14 je prošao kroz različite faze koje su testirale njegove mogućnosti stabilizacije.”

- Marketing -

Bez svake sumnje, akcioni režim na iPhone 14 telefonu radi izuzetno dobro. Da li se vozite skejtbordom nizbrdo, skačete na trampolini, izvodite akrobacije biciklom ili trčite po zidu, tek akcioni režim može da vas isprati u svakoj situaciji, kao da koristite gimbal.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Nema sumnje da iPhone 14 pravi jedan od najboljih video snimaka na pametnom telefonu, a stabilizacija je jedan od ključnih elemenata koji to omogućavaju. Apple je takođe predstavio poboljšani Cinematic Mode sa serijom iPhone 14 koji snima video u 4K rezoluciji. Ove godine, Apple je poprilično unapredio svoju kameru sa 12MP na 48MP, omogućavajući iPhone 14 Pro modelima da snime više detalja na fotografiji.

Kako vam se dopada novi “Shot on iPhone” video snimak koji prikazuje akcioni režim u realnom radu? Pišite nam u komentarima.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.