iPhone 14 stiže za nekoliko nedelja: Evo kako da se pripremite

Sve što treba da znate ako razmišljate o kupovini novog iPhone 14 modela

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 188 pregleda
3 min. čitanja

Predstavljanje novog iPhone-a 14 je za samo nekoliko nedelja, što znači da će milioni korisnika najpopularnijeg mobilnog uredjaja uskoro imati priliku da nadograde svoj postojeći iPhone ili možda prvi put kupe iPhone.

- Humanitarna inicijativa -

Bilo da kupujete prvi put iPhone uređaj ili ćete zameniti svoj postojeći novim modelom, pripremili smo za Vas nekoliko osnovnih saveta kako da se pripremite za ovaj poduhvat. Sigurni smo da će Vam biti od koristi.

- Marketing -

Razmotrite opcije za zamenu

Jedan od čestih načina na koji kupci u Srbiji kupuju novi iPhone je putem zamene starog uređaja novim, što im omogućava da dobiju određen iznos novca za kupovinu novog telefona. Koliko ćete sredstava dobiti zavisi od nekoliko faktora, uključujući model vašeg trenutnog telefona i njegovo stanje. Kompanija iStyle nudi opciju otkupa iPhone uređaja uz popust za kupovinu novog, što je sigurno jedan od dobrih načina da vrlo jednostavno iskoristite vrednost Vašeg trenutnog uređaja.

- Marketing -

Ukoliko ovo nije opcija za Vas i želite da prodate svoj uređaj bez učešća u zameni, savetujemo da se u toku avgusta informišete o trenutnim cenama modela poput Vašeg, jer će iste sigurno početi vrtoglavo da padaju nakon promocije novog modela. Jedan od dobrih sajtova na kome možete pogledati izuzetno mnogo oglasa za prodaju iPhone uređaja je i sajt „Kupujem prodajem„.

Ponude mobilnih operatera

Pored programa zamene uređaja novim, jedan od najčešćih i najpovoljnijih načina kupovine iPhone uređaja je putem operatere mobilne telefonije, obnovom ili potpisivanjem novog ugovora o korišćenju telekomunikacionih usluga i kupovini uređaja na rate. Operateri koji posluju u našoj zemlji, godinama omogućavaju kupovinu iPhone uređaja na do 24 mesečne rate uz izbor odgovarajućeg tarifnog paketa.

Pratite sajt svog mobilnog operatera i na vreme rezervišite svoj novi uređaj, kako bi izbegli beskonačne liste čekanja i neizvesnosti koje su vladale nakon izlaska iPhone 13 modela, koji je značajno kasnio sa isporukama zbog ogromne potražnje i krize sa čipovima.

Razmislite da li Vam je potreban prelazak na ovaj model

Pre svega, razmislite da li Vam je neophodna zamena trenutnog modela. Ukoliko koristite iPhone 13 seriju, verovatno da nećete prelaziti na novi model makar još neko vreme, a ukoliko koristite neki od starijih modela, prethodnica modelu 13, na našem portalu možete pronaći nekoliko poređenja koja Vam mogu približiti razlike između Vašeg i modela koji očekujemo u septembru.

- Marketing -

Jedna od svakako najvećih razlika jeste što će novi uređaj stići bez notch-a, u četiri veličine, unapređenim kamerama i još mnogo toga.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.