MacBook Air sa ekranom od 15,5 inča se očekuje na proleće

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 58 pregleda
2 min. čitanja

Bloombergov reporter Mark Gurman je još u junu ove godine objavio da Apple radi na većem MacBook Air modelu, a sada to sugeriše i Ros Jang. Prema njegovim izvorima, tehnološki gigant iz Kupertina počeće s proizvodnjom panela već u prvom tromesečju 2023. godine, sugerišući tako da bi veći Air mogao biti predstavljen tokom proleća.

- Humanitarna inicijativa -

Sličnu pretpostavku je dao i Gurman, što znači da se zaista sprema najveće osveženje za MacBook Air od njegovog prvog izlaska na tržište 2008. godine. Jang je, doduše, dao više detalja, pa tako kaže da Appleov novi laptop neće imati 15-inčni, nego 15,5-inčni ekran, koji će koegzistirati s onim “standardnim” od 13,6 inča, piše 9to5Mac.

- Marketing -

Kao što se i ranije “šuškalo”, ostatak specifikacija trebalo bi da ostane isti, što znači da će 15,5-inčni MacBook Air biti samo šira verzija 13,6-inčnog M2 modela, koji je Apple predstavio na ovogodišnjem WWDC-u.

- Marketing -

Podsećamo da se još sredinom godine govorilo da Apple aktivno radi i na 12-inčnom laptopu, koji bi trebalo da predstavi sledeće ili početkom 2024. godine. Detalja još nema, pa nije poznato da li će taj laptop biti deo Air ili Pro linije, ali zanimljivo je istaći da je kompanija svoj posljednji 12-inčni laptop predstavila sad već davne 2015. godine.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.