MacBook Air sa 15.5” velikim ekranom, najveći do sada

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 48 pregleda
2 min. čitanja

Apple je pre nekoliko meseci lansirao redizajnirani MacBook Air sa novim M2 čipom. Iako je redizajn više nego dobrodošao dodatak, Apple je takođe povećao veličinu ekrana sa 13,3 inča na 13,6 inča. Insajderi bliski kompaniji, sada spekulišu da će Apple na proleće, lansirati novi model MacBook Air tankog prenosnog računara sa ekranom od 15,5 inča.

- Humanitarna inicijativa -

Očekuje se da će MacBook Air od 15,5 inča biti predstavljen na proleće 2023. sa istim dizajnom kao i trenutni model od 13,6 inča. Analitičar Ros Jang je podelio tvit sa svojim pratiocima, nagađajući da će proizvodnja panela za 15,5-inčni MacBook Air početi u prvom tromesečju sledeće godine. Ako ove informacije imaju i zrnce istine, veličina ekrana će biti između 14-inčnih i 16-inčnih MacBook Pro modela. Pored toga, to će biti najveća veličina ekrana na bilo kom trenutno dostupnom MacBook Air koji je ikada do sada bio lansiran, prenosi wccftech.

- Marketing -

Ovo nije prvi put da čujemo detalje o većem MacBook Air modelu. Ros Jang je ranije izjavio da će Apple lansirati MacBook Air, ali sa ekranom od 15,2 inča. Što se tiče izgleda i osećaja, MacBook od 15,5 inča će se držati istog dizajnerskog stila kao i model od 13,6 inča. Ako uređaj ima isti dizajn kao trenutni model, imaće ravne ivice, veći trackpad, tastaturu sa funkcijskim tasterima i još mnogo toga. Na kraju, mašina će takođe imati MagSafe priključak za punjenje kao i poboljšan sistem zvučnika i prednje web kamere.

- Marketing -
apple_macBook_air_2.jpg

Foto: MacBook Air 13.6″

Što se tiče performansi, MacBook Air od 15,5 inča mogao bi da dobije neke od novijih Apple M2 ili M2 Pro procesore. Sa boljim performansama i većom baterijom, mašina će biti vrhunski prenosni računar. Imajte na umu da će Apple verovatno rezervisati mini-LED ekran za MacBook Pro modele sa ProMotion tehnologijom.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.