Contacts

Kako izbrisati više kontakata odjednom na iPhone-u?

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 28 pregleda
2 min. čitanja

Većina korisnika iPhone-a to verovatno ne zna, ali je moguće istovremeno izbrisati više kontakata u iOS-u. Problem je u tome što Appleova implementacija ove funkcije ne liči na slične radnje masovnog brisanja koje se izvode na primer u emailovima.

- Humanitarna inicijativa -

Sledeći koraci vas vode kroz ono što je zapravo veoma jednostavan proces, ali tek kada to saznate. Do skoro, brisanje više kontakata odjednom moglo se postići samo prijavljivanjem na iCloud putem pretraživača, tako da je ovo zgodni savet koji treba zapamtiti. Nastavite da čitate da biste saznali kako to funkcioniše.

- Marketing -
  1. Pokrenite aplikaciju „Kontakti“ na svom iPhone telefonu ili otvorite aplikaciju „Telefon“ i dodirnite stavku „Kontakti„.
  2. Pronađite grupu kontakata koje želite da izbrišete.
  3. Pomoću dva prsta pritisnite i držite kontakt na listi, a zatim prevucite prste nagore ili nadole da biste istakli susedne kontakte kao selekciju.
  4. Oslobodite prste da biste završili selekciju. Ako selekciji želite da dodate još jedan kontakt ili kontakt, ponovite gorenavedeni korak 3. U suprotnom, dugačak pritisak jednim prstom na bilo kom istaknutom kontaktu, a zatim u padajućem meniju dodirnite stavku Izbriši [X] Kontakte.
  5. Dodirnite „Izbriši kontakte“ u odzivniku za potvrdu.
Contacts

To je sve što treba da znate. Da li ste znali da kontakte možete organizovati i u liste na iPhone i iPad uređajima? Kliknite na vezu da biste saznali kako se to radi.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.