Kako blokirati telefonske brojeve u iOS-u 15

Avatar
64 pregleda
2 min. čitanja

Iako su neželjeni telefonski pozivi deo svakodnevnog života, vaš iPhone nudi nekoliko različitih opcija za utišavanje posebno upornih pozivaoca. Evo kako možete blokirati ili utišati neželjene pozive na iOS 15 .

- Humanitarna inicijativa -

Blokiranje telefonskog broja može vam uštedeti mnogo stresa. Nakon blokiranja, nećete biti upozoreni ni na jedan poziv sa blokiranog broja. Osim toga, pozivaocima će biti dozvoljeno da ostave govornu poštu, ali nećete dobiti obaveštenje da je govorna pošta ostavljena.

- Marketing -

Kako blokirati pozivaoce na vašem iPhone-u na iOS-u 15

- Marketing -
  1. Otvorite aplikaciju Telefon
  2. Dođite do broja koji želite da blokirate
  3. Dodirnite ikonu Info pored broja
  4. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Blokiraj ovog pozivaoca
  5. Dodirnite Blokiraj kontakt

Možete slediti iste korake unutar aplikacije FaceTime da blokirate i stalne FaceTime pozivaoce.

Blokirani brojevi takođe neće dobiti poruku da su blokirani, što može pomoći da sačuvate obraz ako trebate blokirati nekoga koga poznajete u stvarnom životu.

Ako smatrate da primate previše telefonskih poziva od nepoznatih brojeva, možete odabrati da utišate i sve nepoznate brojeve. Ovo je posebno korisno za one dane kada primate previše telemarketing poziva.

Kada se ova funkcija aktivira, svi dolazni pozivi sa nepoznatih brojeva će biti utišani i poslati na vašu govornu poštu, a broj telefona će se pojaviti na vašoj listi nedavnih poziva.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov