Kako Apple Vision Pro radi sa Mac-om

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 12 pregleda
1 min. čitanja

Apple Vision Pro je samostalni hardverski uređaj koji ima sopstvene procesore i ne zahteva vezu sa Mac-om ili iPhone-om da bi radio, ali je u mogućnosti da se poveže sa drugim Apple uređajima. Sa Mac-om, na primer, Vision Pro može poslužiti kao Mac ekran.

- Humanitarna inicijativa -

Apple kaže da postoji funkcija Mac virtuelnog ekrana koja radi bežično sa Mac-om. Možete da unesete ekran svog Mac-a u Vision Pro i „postavite ga bilo gde u svemiru“. Možete videti svaku od svojih Mac aplikacija pojedinačno, raspoređujući ih na način koji vama odgovara.

- Marketing -

Prema Apple-u, Vision Pro treba da služi kao „privatni, prenosivi 4K ekran“ kada se koristi sa Mac računarom. Povezivanje je jednostavno kao gledanje u kompatibilni Mac dok nosite Apple Vision naočare.

- Marketing -

Možete da povežete Mac dodatke na Vision Pro, uključujući Magic Keyboard i Magic Trackpad za potrebe unosa. Priključivanje Bluetooth dodatne opreme omogućava da se tipični Mac radni tok i dalje koristi, pri čemu je ekran zamenjen sa Vision Pro.

Vision Pro bi trebalo da bude lansiran početkom 2024. godine, tako da nećemo znati više o tome kako funkcioniše kao stvarna zamena za Mac ekran sve do tog datuma.

Cena ovog uređaja počinje od 3.499 dolara.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.