Čarolija virtuelnog koncerta uz Apple slušalice

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 2 pregleda
1 min. čitanja

Dugo očekivane AR/VR Apple slušalice predstavljaju revoluciju zvuka.

- Humanitarna inicijativa -

Apple već nekoliko godina ima aplikaciju za virtuelne koncerte kojom pokušava korisnicima da pruži besprekorno i impresivno iskustvo bilo da je koncert u realnom vremenu bilo da je unapred snimljen. Kako bi ambiciozni projekat postao stvarnost Apple je 2020. godine kupio NextVR, kompaniju poznatu po stručnosti u kreiranju virtuelne realnosti za događaje uživo kao što su sportski spektakli i koncerti.

- Marketing -

Kupovinom NextVR Apple je otvorio pristup velikom broju resursa u pogledu mrežnih mogućnosti. Zahvaljujući kapitalu Apple kompanije NextVR je napravio značajan korak u kreiranju koncertnog sadržaja. Iz ove saradnje rodile su se Apple AR/VR slušalice poznate kao Realty Pro. Zahvaljujući ovim slušalicama virtuelni koncerti postaju impresivno iskustvo. Apple pored aplikacije za koncerte integriše i svoje druge usluge poput Fitness+ sa novim mogućnostima zvuka. Kompanija je najavila integrisanje i sportskih aplikacija sa AR/VR ekosistemom.

- Marketing -

Koristeći moć tehnologija proširene i virtuelne stvarnosti, Apple ima za cilj da premosti jaz između fizičkog i digitalnog sveta, što pruža mogućnost korisnicima da se osećaju kao da su zaisti prisutni na koncertu uživo. Inovativan pristup zabavi pokazuje da je Apple posvećen pomeranju granica. Nove slušalice su predstavljene na WWDC 2023.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.