Apple objavio novi firmver za AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro 1 i AirPods Max

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 47 pregleda
1 min. čitanja

Apple je danas predstavio novi 5B58 firmver za AirPods 2,AirPods 3, originalni AirPods Pro i AirPods Max, u odnosu na 4E71 firmver kojije objavljen još u maju. Apple je ranije ove nedelje objavio 5B58 firmver za AirPods Pro 2.

- Humanitarna inicijativa -

Apple ne nudi odmah dostupne napomene o izdanju o tome šta je uključeno u nova ažuriranja firmvera za AirPods , ali kompanija održava dokument podrške sa informacijama o ovom ažuriranju. Update 5B58 za AirPods Pro 2 uključuje „ispravke za greške i druga poboljšanja“, bez drugih dodatnih informacija.

- Marketing -

Ne postoji standardni način za nadogradnju AirPods softvera, ali firmver se generalno instalira bežičnim putem dok su AirPods povezani sa iOS uređajem. Uključivanje AirPods-a, povezivanje AirPods-a sa izvorom napajanja, a zatim uparivanje AirPods-a sa iPhone-om ili iPad-om trebalo bi da pokrene ažuriranje nakon kratkog vremenskog perioda.

- Marketing -

Svoj AirPods ili AirPods Pro firmver možete proveriti tako što ćete pratiti ove korake:

  • Povežite AirPods ili AirPods Pro sa iOS uređajem.
  • Otvorite aplikaciju „Postavke“.
  • Dodirnite „General“.
  • Dodirnite stavku Osnovni podaci o
  • Dodirnite AirPods .
  • Pogledajte broj pored „Verzija firmvera“.

Ako pronađemo zapažene promene nakon instaliranja ispravki firmvera, ažuriraćemo ovaj članak, ali softver verovatno uključuje poboljšanja performansi i ispravke grešaka.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.