WWDC 2022 biće održan online

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 74 pregleda
1 min. čitanja

Kako se približava jun, brzo se približava i vreme da Apple održi ovogodišnju svetsku konferenciju za programere.

- Humanitarna inicijativa -

Kompanija je najavila da će se njen događaj WWDC 2022 održati između 6. i 10. juna. Dok će sama konferencija biti održana online, Apple ipak planira da pozove neke programere direktno na učešće u Apple Park 6. juna.

- Marketing -

Nova ažuriranja operativnih sistema

Poslednja dva WWDC događaja bila su održana online i besplatna za sve zbog pandemije COVID-19. Apple se postepeno vraća zaposlene u kancelarije i zahtevaće od korporativnog osoblja da radi iz kancelarije najmanje jedan dan nedeljno. Google I/O će se održati uz ograničeno prisustvo zaposlenih i nekih partnera.

- Marketing -

Ako Apple dramatično ne promeni scenario na WWDC ove godine, trebalo bi da dobijemo prvi pravi pogled na iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 i novu verziju macOS-a.

Uvek postoji mogućnost da će Apple prikazati neki novi hardver. To nije uradio na WWDC-u od 2019. godine, kada je otkrio Mac Pro treće generacije i Pro Display XDR.

Takođe postoji mogućnost da saznamo nešto više o Apple-ovimsilikonskim čipovima sledeće generacije, nekoliko meseci nakon što je najavio M1 Ultra.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči:
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.