42421 82297 introducing spatial audio xl

Predstavljanje Apple Music Spatial Audio zakazano je za 7. jun

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 69 pregleda
1 min. čitanja
Foto: appInsider

Apple će predstaviti Apple Music Spatial Audio funkciju odmah nakon završetka uvodne reči WWDC 2021 u ponedeljak, video snimkom kao zaseban događaj u odnosu na WWDC 2021.

- Humanitarna inicijativa -

Apple je najavio Spatial Audio kao novi dodatak Apple Music-u, zajedno sa Hi-Fi strimingom u maju, a predstavljanje za korisnike je najavljeno za jun. Mislimo da će se ovo dogoditi baš sutra.

- Marketing -

Otkriven je video zapis kompanije Apple Music objavljen na Redditu pod nazivom „Predstavljanje prostornog zvuka“. Video poziva gledaoce da se „prilagode u 12:00 PT 7. juna kako bi gledali ovaj specijalni događaj“, koji će uslediti odmah nakon uvodne uvodne reči WWDC 2021.

- Marketing -

Spatial Audio obećava impresivno audio iskustvo, izgrađeno na vrhu Dolbi Atmosa. Umesto da koristi standardne audio kanale, Spatial Audio uzima u obzir pozicioniranje korisnika, omogućavajući izvorima muzike da ostanu na pozicijama u odnosu na telo korisnika.

Apple je ranije rekao da je hiljade pesama u njegovom Apple Music katalogu bilo moguće slušati pomoću Spatial Audio, s tim da je njihov broj vremenom rastao.

Iako Apple nije saopštio koji hardver je potreban da bi Spatial Audio funkcionisao, verovatno će mu trebati minimum AirPods Pro ili AirPods Max.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.