Apple sprema iPad Pro, iMac i AirTags za ‘Spring Loaded’ događaj

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 78 pregleda
1 min. čitanja

Apple je najavio Apple Event za 20. april, koji nosi naziv „Spring Loaded“, a tokom kojeg se očekuje objava novih iPad Pro modela. Kompanija bi mogla predstaviti i iMac i AirTags uređaje.

- Humanitarna inicijativa -

Sugeriše se da će novi 2021 iPad Pro stići u verzijama sa ekranima od 11 inča i 12.9 inča. Pojavljivale su se glasine o implementiranju mini-LED displeja u 12.9-inčni iPad Pro model, dok bi 11-inčni iPad Pro mini-LED tehnologiju trebalo da dobije naredne godine. U poređenju sa prethodnom generacijom, Apple iPad Pro 2021 će zadržati istu debljinu, ali će biti kraći i uži. Ovogodišnji iPad Pro 11 bi trebalo da bude još manji, uz istu debljinu kao ranije.

- Marketing -

Kada je u pitanju novi, redizajnirani iMac, Apple bi trebalo da implementira tanje okvire oko ekrana. Takođe, uređaj se očekuje u živopisnijim bojama, uključujući Rose Gold, zelenu i Sky Blue, uz srebrnu i Space Grey varijantu.

- Marketing -

Na kraju, glasine pominju AirTags. Uređaj stiže kao konkurencija za Samsung SmartTag i moći će da locira više uređaja istovremeno. AirTags će biti povezani sa Find My aplikacijom na iPhone-u, što će pomoći kod pronalaženja obeleženog uređaja

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.