Novi iPhone SE 5G i iPad Air dolaze 8. marta

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 64 pregleda
2 min. čitanja

Apple planira da predstavi ažuriranu verziju iPhone SE sa 5G i novi iPad Air na događaju koji će se održati u martu, izveštava Mark Gurman iz Bloomberga.

- Humanitarna inicijativa -

Rečeno je da Apple cilja na utorak, 8. mart za događaj ‌na kome će predstaviti iPhone SE‌.

- Marketing -

Kao što smo čuli nekoliko puta ranije, novi ‌iPhone SE‌ će izgledati slično verziji za 2020. koja je napravljena po uzoru na iPhone 8, ali će imati brži čip A-serije, verovatno A15, i 5G tehnologiju.

- Marketing -

Takođe se očekuje da će uključiti poboljšanu kameru.

‌iPad Air‌ će takođe imati ažurirani čip A-serije i 5G konekciju, ali se takođe očekuje da neće imati veće promene u dizajnu. Najmanje jedan novi Mac sa čipovima koje je dizajnirao Apple mogao bi biti predstavljen na događaju, a prethodne glasine su sugerisale da bi to mogao biti Mac mini.

Iphone SE 2022.

iOS 15.4 može biti vezan za martovski događaj i nove uređaje, tako da možemo očekivati lansiranje ažuriranja u prvoj polovini marta.

Očekuje se da će martovski događaj biti samo digitalni, sličan prethodnim događajima koje smo imali u poslednje dve godine.

- Marketing -

Kasnije ove godine će uslediti WWDC, gde će Apple predstaviti novi softver i nekoliko ključnih događaja koji će uslediti kasnije tokom godine.

Kao što je Gurman ranije rekao, Apple ima širok spektar ažuriranja proizvoda koji dolaze ove jeseni, uključujući nove iPhone uređaje, osvežene AirPods Pro, nove Apple Watch serije 8 i SE modele, osveženi MacBook Air, novi iMac i Mac Pro.

iStyler preporuka: Apple Srbija, Facebook grupa

Voleli bismo da čujemo Vaša očekivanja od ovog događaja. Pišite nam Vaše komentare na tekst, takođe komentare možete ostaviti i putem naše Facebook stranice, Twitter-u , kao i na Apple Srbija Facebook stranici.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.