Pročitajte imejl koji je Tim Kuk poslao zaposlenima u Apple-u o situaciji u Ukrajini

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 109 pregleda
2 min. čitanja

Kuk kaže da Apple pomaže Ukrajincima kako u zemlji tako i van nje.

- Humanitarna inicijativa -

Izvršni direktor kompanije Apple Tim Kuk poslao je e-poštu zaposlenima u kojoj se piše o trenutnoj ruskoj invaziji na Ukrajinu i koracima koje kompanija preduzima.

- Marketing -

U mejlu su navedeni Apple-ovi potezi da prestane sa prodajom proizvoda u Rusiji, kao i potvrđeno da će kompanija udvosteučiti donacije u odnosu 2:1.

- Marketing -

Apple donira velika sredstva u humanitarne svrhe, pokušavajući da ublaži humanitarnu krizu u Ukrajini izazvanu Ruskom invazijom. Takođe radimo sa partnerima da procenimo šta još možemo da uradimo. Znam da mnogi od vas takođe žele da pronađu načine za podršku i želimo da pomognemo da se poveća uticaj vaših donacija. Od danas, Apple će udvostručiti vaše donacije u odnosu 2:1. Posetite Portal za davanje zaposlenih da biste saznali više.

Tim Cook, APPLE CEO

Kuk je dalje napisao da Apple podržava svoje timove u Ukrajini, kao i Ukrajince koji rade van zemlje.

Radimo na podršci našim timovima u Ukrajini i širom regiona. U Ukrajini smo bili u kontaktu sa svakim zaposlenim, pomažući njima i njihovim porodicama na bilo koji način. Za članove našeg ukrajinskog tima koji se nalaze van zemlje kojima je možda potrebna podrška, kontaktirajte [e-pošta ne objavljujemo].

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči:
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.