WhatsApp uvodi reakciju na status, undo i još funkcija za korisnike iOS-a

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 15 pregleda
2 min. čitanja

WhatsApp je predstavio novu funkciju statusne reakcije za korisnike iOS-a. Korisnici WhatsApp-a će moći da reaguju na status slanjem reakcije, baš kao što vi možete da reagujete na priču na Instagramu.

- Humanitarna inicijativa -
PCPress.rs Image

Pored ovoga, najnovije ažuriranje takođe donosi dugo očekivanu opciju poništavanja “delete for me”. U vezi sa Apple App Store-om, platforma za razmenu poruka je uvela dve nove funkcije za korisnike. Prethodni izveštaji sugerisali su da je kompanija radila na funkciji Status Reactions. Sada je App Store potvrdio da je nedavna verzija 22.21.77 uvela ovu funkciju. Korisnici će dobiti osam opcija za reakciju: laughing, smiling, clapping, wow emoji, sad emoji, joining hands, 100 emojis i celebrate emoji (smejanje, osmeh, pljeskanje, vau emoji, tužni emoji, spajanje ruku, 100 emojija i slavljenički emodži).

- Marketing -

Za razliku od reakcija na poruke, WhatsApp ne dozvoljava korisnicima da biraju iz biblioteke emodžija na platformi. Pored ovoga, App Store je takođe potvrdio da će korisnici sada moći da ponište svoje radnje ako su greškom izbrisali bilo koji tekst. Oni će dobiti nekoliko sekundi da koriste opciju „Undo“ nakon što koriste funkciju “Delete for me”. WhatsApp iOS je takođe dobio novu funkciju “Call Links” koja omogućava korisnicima da dele linkove za pozive sa svima kojima žele da pozovu korisnike. Ovi linkovi se mogu kreirati za video i glasovne WhatsApp pozive.

- Marketing -

Na kraju, najnovije ažuriranje WhatsApp-a za iOS takođe je predstavilo novu funkciju za administratore grupe koja će im omogućiti da izbrišu bilo koju poruku u grupi za čet, bez obzira na to ko ju je poslao. Takođe, ko želi da napusti grupu može to da uradi tiho, pošto će samo administratori grupe biti obavešteni o izlasku. Ranije su svi učesnici grupe videli obaveštenje ko je napustio grupu.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.