apple watch series 8

Zašto ne treba čekati Apple Watch Seriju 8

Malo novih funkcija na Apple Watch Seriji 8

Marko
Marko - Urednik 196 pregleda
2 min. čitanja

Samo nas nekoliko meseci deli od moguće objave Apple Watch Serije 8. Sa njom očekujemo neznatne nadogradnje iz Serije 7 i nekoliko novih funkcija koje ranije nismo imali.

- Humanitarna inicijativa -

Međutim, da li je Apple Watch Serija 8 vredna čekanja?

- Marketing -

Očekuje se da će Apple Watch Serija 8 imati isti izgled i osećaj kao Serija 7. Pri tome, očekuje se da bi naredna serija Apple Watch-a trebalo da ima opciju od 41mm i opciju od 45mm. Veličine Apple Watch-a obično traju tri serije pre nego što kompanija nadogradi veličinu. Dakle, verovatno se veličina sata neće promeniti do Serije 10 ili sa izdanjem specijalnog sat izdanja kao što se šuškalo o budućem Apple Watch-u.

- Marketing -

Pored zadržavanja istog izgleda, verovatno će procesor Apple Watch Serije 8 ostati isti kao Modeli Serije 6 i 7, piše Blumberg.

Malo novih funkcija na Apple Watch Seriji 8

Mark Gurman iz Blumberga analitičar Ming-Či Kuo su predvideli da će Apple Watch Serija 8 uključiti senzor telesne temperature. Moguće je da će ova funkcija obavestiti vlasnika sata ako ima temperaturu. Iako se šuškalo, nije sigurno da li će ovo doći pošto će senzor telesne temperature morati da dobije odobrenje FDA.

Takođe je bilo izveštaja o senzoru za praćenje krvnog pritiska ili monitoru glukoze u krvi. Međutim, izveštaji Gurmana sugerišu da će možda biti potrebno nekoliko godina, pre nego što ove usluge i opcije sata ugledaju svetlost dana. Za one koji nisu zainteresovani za zdravstvene funkcije koje Apple Watch pruža, ovo ne bi bio validan razlog za nadogradnju na Seriju 8.

watchOS 9 će doneti još novih ispravki

Za one koji već imaju Apple Watch 4 ili novije, već možete očekivati nove funkcije ove jeseni kroz izdanje watchOS-a 9. Sa softverskim ažuriranjem dolazi poboljšano praćenje spavanja, nova lica za praćenje sa satom, praćenje lekova, Zone otkucaja srca i novi jezici na QWERTY tastaturi i još mnogo toga.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Marko
Autor: Marko Urednik
Prati:
Malo je reći veliki zaljubljenik u tehnologiju. Apple je njegov stil. Autor i voditelj emisije "Monitoring" na Apple Srbija Podcast-u.