Prvi renderi Apple Watch Pro pametnog sata: veći ekran i još jedno dugme

Marko
Marko - Urednik 29 pregleda
2 min. čitanja

Jedan od sajtova koji vrlo redovno dolaze do insajderskih informacija, 91mobiles ekskluzivno (kod njih je sve uvek ekskluzivno) objavljuje CAD rendere novog Apple Watch Pro pametnog sata koji bismo trebali da vidimo na Apple događaju koliko sutra.

- Humanitarna inicijativa -

Na svom događaju očekuje se da će Apple najaviti iPhone 14 seriju telefona, nove iPad modele, AirPods Pro 2 slušalice, Apple Watch 8 seriju i možda čak novi Mac Pro. Pored svih novih iteracija poznatih proizvoda, Apple bi trebao da predstavi i Apple Watch Pro, o kojem već neko vreme priča i poznati Apple insajder Mark Gurman.

- Marketing -

Prema renderima koji su nedavno procureli novi Watch Pro bi mogao da donese veći ekran, sa dijagonalom od 49 mm (imajte u vidu da je sat pravougaonog oblika), što ipak znači da će biti veći od postojećih modela i da neće biti za sve.

- Marketing -

Veliki ekran će donekle kompenzovati veoma tanki okviri koje sat ima, a redizajn je doživelo veliko dugme, koje sada ima ozbiljnu izbočinu sa desne strane, mikrofon i višenamensko dugme. Još uvek se ne zna da li će ostatak serije 8 imati ovakav dizajn ili je ovo rezervisano samo za Pro model.

WatchPro.jpg

Levo dugme

Pored ovih izmena, na renderima se prikazuje i jedno dugme sa leve strane čija funkcija je još uvek nepoznata, ali kako je pretpostavlja, novi sportski sat bi trebao da donese nove mogućnosti kada su fitnes i praćenje zdravlja u pitanju.

Veća baterija i otporno kućište

Gurman dodaje da bi Pro model trebao da bude opremljen većom baterijom, režimom male potrošnje i otpornim titanijumskim kućištem. Ovo znači da Apple želi da napravi razliku između regularnih i Pro korisnika, kako po dimanzijama, tako i po funkcionalnosti.

Prema očekivanjima, cena novog sata mogla bi da bude postavljena blisko iPhone 14 telefonima: od 900 do 1000 dolara

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , , ,
Podeli naslov
Marko
Autor: Marko Urednik
Prati:
Malo je reći veliki zaljubljenik u tehnologiju. Apple je njegov stil. Autor i voditelj emisije "Monitoring" na Apple Srbija Podcast-u.