Koliko biste bili spremni da platite za Apple Watch ‘Pro’?

Samo nekoliko dana nas deli od trenutka kada se očekuje da će Apple objaviti Apple Watch „Pro“, potpuno novi Apple Watch, ekskluzivno dizajniran za sportiste

Marko
Marko - Urednik 75 pregleda
2 min. čitanja

Samo nekoliko dana nas deli od trenutka kada se očekuje da će Apple objaviti Apple Watch „Pro“, potpuno novi Apple Watch, ekskluzivno dizajniran za sportiste i kupce koji žele izdržljiviji Apple Watch.

- Humanitarna inicijativa -

Apple Watch „Pro“ je opisan kao „hrapav“ Apple sat koji će imati novi dizajn, veći ekran i bateriju i izdržljivije materijale kako bi bio pogodniji za sportiste i one koji su aktivni.

- Marketing -

Ta poboljšanja neće doći bez dodatnih troškova, međutim, sa novim modelom po ceni većoj od većine verzija u trenutnoj liniji,novi Apple Watch će verovatno stacioniran u skupljem delu Apple Watch linije, i verovatno će zameniti Apple Watch Edition kao skuplji model. Da bismo olakšali stvari, sastavili smo brzu uporednu tabelu u kojoj poredimo Apple Watch Edition i Apple Watch „Pro“.

- Marketing -

Sada kada ste upoznati sa razlikama, želimo da znamo koliko biste bili spremni da platite za Apple Watch „Pro“. Obavestite nas u komentarima ispod i pogledajte naš vodič za sve što znamo o predstojećoj liniji Apple Watch-a.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Marko
Autor: Marko Urednik
Prati:
Malo je reći veliki zaljubljenik u tehnologiju. Apple je njegov stil. Autor i voditelj emisije "Monitoring" na Apple Srbija Podcast-u.