Problemi sa sinhronizacijom Apple Watch novčanika pronađeni su nakon ažuriranja watchOS 8.4, iOS 15.3

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 79 pregleda
2 min. čitanja

Odredjeni broj korisnika ima problema sa Apple novčanikom, pri čemu se verzija Apple Vatch-a ne sinhronizuje pravilno sa njihovim iPhone-om nakon najnovijih ažuriranja operativnih sistema.

- Humanitarna inicijativa -

Apple je u sredu objavio niz ažuriranja za svoje glavne operativne sisteme, uključujući iOS 15.3 i watchOS 8.4. Iako su ažuriranja uglavnom bila izdanje za održavanje, čini se da je u jednom broju slučajeva uveden novi problem.

- Marketing -

U odredjenom broju slučajeva koji su do sada prijavljeni, a nakon poslednjeg ažuriranja watchOS i iOS-a, pojavio se problem sa sinhronizacijom Apple Wallet-a sa iPhone-a na Apple Watch. Sudeći Prema objavi na Redditu, upitu za Apple podršku, a vezano za kartice i propusnice dodate ili uklonjene iz iPhone novčanika ne prenose se pravilno na Apple Watch novčanik.

- Marketing -

Na osnovu komentara, čini se da je problem jednosmeran – stavke sa iPhone-a namenjene za sinhronizaciju sa Apple Watch novčanikom se ne prebacuju kako treba. Uklanjanje kartica i propusnica na Apple Watch-u dovodi do uklanjanja istih kartica iz iPhone novčanika.

Relativno mali broj pritužbi koje je AppleInsider uočio ukazuje na to da to nije previše rasprostranjen problem. AppleInsider takođe nije mogao da ponovi problem ni na različitim uređajima.

Korisnici koji su kontaktirali Apple podršku kažu da se radi o problemu koji se istražuje, ali da nema još naznaka za rešenje ovog problema.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.