Apple Watch Series 7 satovi su izdržljiviji i stižu sa većim ekranima

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 74 pregleda
2 min. čitanja
Foto: iStyler

Apple je predstavio Watch Series 7 pametne satove, koji izgledaju nešto drugačije od svojih prethodnika. Displej sada ide gotovo do ivice kućišta, što znači da će sadržaj biti vidljiviji i lakši za čitanje.

Okviri oko ekrana su sada tanji i znose svega 1,7 milimetara, dok je always-on mod ekrana za 70 procenata svetliji. Apple tvrdi da je moguće smestiti 50 odsto više teksta na displej novih satova u odnosu na Series 6. Tu je i podrška za novu tastaturu na ekranu, sa mogućnošću prevlačenja.

Nove pozadine koriste porednosti povećanog ekrana, a ovo uključuje i modularnije pozadine. Ipak, veći displej ne znači da je on i delikatniji. Apple tvrdi da su novi Apple Watch Series 7 ekrani otporni na lomljenje i imaju IP6X sertifikat za otpornost na prašinu i pesak.

Izuzev pomenutih izmena, Series 7 je u najvećoj meri isti kao Series 6 – tu su isti senzori i procesori, podrška za do 18 sati radnog veka baterije i punjač koji podržava punjenje preko USB-C porta i puni bateriju 33% brže.

- Humanitarna inicijativa -

applewatch2_2.jpg

- Marketing -

Apple Watch Series 7 u varijanti od aluminijuma stiže u ukupno pet boja: crna, plava, crvena, zlatna i tamno zelena. Satovi koriste watchOS 8 koji je dobio neke nove funkcije. Vožnja bicikla na otvorenom će sada imati bolju podršku i zaustavljaće automatski vežbu kada se zaustavite na semaforu ili se odmarate.

Watch će moći kontaktira hitne službe, a nadogradnju dobija i Fitness Plus uključujući mogućnosti vežbanja sa prijateljima uz SharePlay.

Apple Watch Series 7 satovi stižu od jeseni, sa početnom cenom od 399 dolara.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.