Studio Display sadrži memorije koliko i iPad, iPhone 11

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 63 pregleda
1 min. čitanja

Jedan programer je otkrio da Appleov Studio Display uključuje 64 GB skladišta, što znači da ima iste specifikacije po pitanju mogucnosti skladištenja i procesor kao i iPad 9. generacije i iPhone 11.

- Humanitarna inicijativa -

Nije najavljen na Apple događaju i nije naveden u Appleovim tehničkim specifikacijama, ali novi Studio Display dolazi sa ugrađenim skladišnim prostorom od 64 GB.

- Marketing -

Međutim, kao što je otkrio jedan od korisnika na društvenoj mreži Twitter – Khaos Tian, samo oko 2 GB skladišnog prostora se zapravo koristi.

- Marketing -
Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

Izvor: Twitter/Khaos Tian

Studio Display koristi isti A13 Bionic procesor koji je uključen i u iPad-u 9. generacije i iPhone 11. Oba ova uređaja počinju sa istim kapacitetom od 64 GB.

Nije iznenađujuće što je monitoru potrebno skladište jer radi na A13 Bionic procesoru i operativnom sistemu iOS 15.4. Međutim, 64 GB je više iznenađujuće. Malo je verovatno da Apple planira da koristi skladište za više funkcija – iako 64 GB odgovara Apple TV 4K najvećeg kapaciteta.

Ono što je verovatnije je da se radi o ekonomiji obima i da bi proizvodnja sa manje skladišta podrazumevala promene značajne promene u proizvodnji.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.