Šta Telegram nudi korisnicima Apple-a?

Avatar
59 pregleda
2 min. čitanja

Telegram je ažurirao svoju aplikaciju za iPhone i iPad s nekoliko novih funkcija, uključujući nove video nalepnice koje se lako prave, bolje reakcije, interaktivne emotikone, poboljšanu navigaciju između razgovora i druge dodatke i poboljšanja. Telegramove video nalepnice pokazale su se popularnom funkcijom na platformi za ćaskanje, a u najnovijoj verziji aplikacije dodana je podrška za nalepnice pretvorene iz običnih video zapisa.

- Humanitarna inicijativa -

To znači da kreiranje detaljnih animiranih nalepnica više ne zahteva specijalizovani softver kao što je Adobe Illustrator ako korisnici žele napraviti svoje. Za zainteresovane kreatore, Telegram ima uputstvo za video nalepnice sa svim detaljima. Verzija 8.5.1 aplikacije takođe donosi poboljšane reakcije na poruke. Korisnici sada mogu da pritisnu i zadrže reakciju da pošalju veću reakciju, a reakcije su sada sinhronizovane, tako da primaoci vide animacije u realnom vremenu. Osim toga, reakcije sada imaju status pročitanog.

- Marketing -

Postoji i pet novih reakcija koje se opciono mogu poslati kao interaktivni emoji sa sinhronizovanim efektima preko celog ekrana. Uključuju nasmejano lice sa tri srca, zapanjeno lice, lice koje razmišlja, lice koje psuje i pljeskanje rukama.

- Marketing -

Za buduća dešavanja iz sveta Apple-a nas zapratite na portalu iStyler.net kao i na community.istyler.net gde možete da podelite Vaše mišljenje sa ostalim korisnicima i stručnjacima Apple uređaja ili na društvenim mrežama FacebookInstagramtwitter kao i na youtube kanalu.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Podeli naslov