RCS poruke konačno dostupne za iPhone putem aplikacije treće strane

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 13 pregleda
2 min. čitanja

Apple je izbegavao usvajanje RCS poruka otkako je Google uveo ovaj standard, ali sada korisnici iPhone uređaja konačno mogu koristiti ovu uslugu putem aplikacije treće strane nazvane Beeper.

- Humanitarna inicijativa -

Ova aplikacija ima za cilj da objedini sve sisteme za razmenu poruka pod jednim krovom, a najnovija ažuriranja dodala su podršku za Google Messages na iPhone uređajima.RCS poruke konačno stižu na iPhone uređaje putem aplikacije treće strane RCS je skraćenica za „Rich Communication Services“ i donosi funkcionalnosti kao što su enkripcija, indikacije o čitanju i kucanju poruka, što je Google-ovo rešenje za unapređenje poruka.

- Marketing -

Korisnici Apple uređaja moraju omogućiti ovu funkciju preuzimanjem najnovije verzije aplikacije Beeper Desktop, a zatim otići u podešavanja kako bi aktivirali platformu.Najveći nedostatak aplikacije Beeper je lista čekanja za pridruživanje, tako da novi korisnici mogu morati da sačekaju neko vreme. Takođe, budući da je podrška za Google Messages još uvek u beta fazi, neki korisnici mogu imati problema sa avatarima, istorijom i potvrdama o čitanju u grupnim chatovima, među ostalim stvarima.

- Marketing -

Takođe postoji i pitanje da li želite da vaše poruke idu kroz drugu aplikaciju samo zbog praktičnosti, ali ako verujete aplikaciji Beeper, ovo zvuči kao usluga koju biste mogli koristiti za RCS razmenu poruka.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.