Monitoring – WhatsApp (u)cena korišćenja

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 67 pregleda
1 min. čitanja

Nakon početka primene nove politike privatnosti aplikacije WhatsApp, koja je stupila na snagu u subotu 15.maja 2021.godine, mnogi od korisnika ove popularne aplikacije za razmenu poruka su suočeni sa mogućim problemima u daljem korišćenju.

- Humanitarna inicijativa -

Ukoliko ste i Vi jedan od korisnika WhatsApp-a, a protivnik ste ustupanja podataka o Vašim digitalnim aktivnostima na internetu Facebook-u, vreme je da razmislite o zamenskih aplikaciji za WhatsApp, pre nego što Vam Vaš profil na ovoj aplikaciji postane “zamrznut” a potom i obrisan.

- Marketing -
Whatsapp vs. Signal

U petoj epizodi “Monitoring”-a 21. maja u 19:00h, govorimo o novoj politici privatnosti WhatsApp aplikacije, načinom na koji će ista biti sprovedena nad korisnicima koji ne žele da dele svoje podatke sa vlasnikom aplikacije (Facebook), kao i Signalu i Telegramu kao zamenom za ovu aplikaciju, stavljajuci fokus na njihovu politiku privatnosti i sigurnost.

- Marketing -

Dok sa nestrpljenjem isčekujemo Apple Music HiFi servis, koji se ocekuje pocetkom juna, pratite nas na Apple Podcast-u, Spotify i Deezer-u, petkom nakon 19h.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.