PCPress.rs Image

Meta pokreće uslugu pretplate u SAD

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 1 Pregled
1 min. čitanja

Meta je pokrenula svoju uslugu pretplate u SAD-u. Nova usluga bi trebao da omogući korisnicima Facebook-a i Instagram-a da plaćaju verifikaciju na isti način kao i korisnici Twitter-a.

- Humanitarna inicijativa -

Meta Verified

Meta Verified usluga će korisnicima omogućiti “plavu kvačicu” nakon što verifikuju svoje naloge koristeći državni ID. Cena usluge je 11,99 dolara mesečno za korišćenje na vebu odnosno 14,99 dolara mesečno na iOS-u odnosno Android-u.

- Marketing -

Usluga, koju je Meta navodno testirala u februaru, prati stope Snapchat-a, kao i aplikacije za razmenu poruka – Telegram. Ovo je sada najnoviji pokušaj kompanije društvenih medija da ojača svoj prihod od oglašavanja.

- Marketing -

Nakon što je Musk kupio Twitter prošle godine, Twitter je uveo svoju uslugu pretplate. Twitter Blue je omogućio korisnicima da plate za „plavu kvačicu“ koja je ranije bila ograničena na verifikovane naloge političara, novinara i drugih javnih ličnosti.

Lansiranje Twitter Blue pretplate u novembru dovelo je do naglog porasta korisnika koji su se predstavljali kao poznate ličnosti i brendovi. To je navelo kompaniju da obustavi uslugu i ponovo je uvede sa različitim bojama oznaka za pojedince, kompanije i vlade.

Izvor: Reuters

The post Meta pokreće uslugu pretplate u SAD first appeared on PC Press.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , , , , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.