Ne očekuje se jeftiniji iMac od 27 inča

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 75 pregleda
1 min. čitanja

Tokom ove godine se očekuje da Apple predstavi iMac Pro od 27 inča, ali on neće biti jeftin.

- Humanitarna inicijativa -

Appleova iMac linija se ranije sastojala od modela sa ekranom od 21 i 27 inča. Međutim, to se promenilo prošle godine kada je Apple predstavio 24-inčni model, koji pokreće kompanijin M1 čipset.

- Marketing -

Nakon ovoga, postavilo se pitanje šta se dešava sa 27-inčnim modelom. Zasnovano na popularnim glasinama, Apple bi mogao da osveži taj model kasnije ove godine, a mogao bi biti objavljen kao iMac Pro.

- Marketing -

Zasnovano na „Pro“ oznaci, deluje da ovaj uređaj neće biti jeftin. Mark Gurman iz Bloomberga sugeriše da jeftiniji 27-inčni iMac neće biti objavljen u neko skorije vreme. 

On kaže da će se Apple fokusirati na Pro model za sada. Takođe, ističe da ukoliko je jeftiniji i veći iMac nešto što bi Apple želeo da predstavi, kompanija bi to već uradila pre nekoliko meseci. Ili bi ga objavila uz 24-inčni model prošle godine. 

Trenutne glasine pominju da će Apple opremiti iMac Pro istim M1 Max i Pro čipovima, kakve su dobili osveženi MacBook Pro modeli iz 2021. godine. Za sada nema informacija o ceni, ali se ne očekuje da će biti jeftini.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči:
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.