Why Mac

Apple objasnio zašto bi trebalo da kupite Mac

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 82 pregleda
1 min. čitanja
Foto: Apple

Apple je danas dodao novu stranicu „Why Mac“ na svoj zvanični sajt, što, kao što ime sugeriše, sugeriše razloge zbog kojih bi trebalo da se odlučite za kupovinu Mac računara.

- Humanitarna inicijativa -

Mac je „lak za učenje“, moćan i opremljen mnoštvom aplikacija i besplatnim softverskim ispravkama.

- Marketing -

Lako se uči. Zapanjujuće moćan. I dizajniran da vas pusti da radite, igrate se i stvarate na načine koje niste mogli ni da zamislite. To je računar koji dolazi prepun aplikacija koje su spremne da izađu iz kutije. Besplatne, redovne softverske ispravke redovno ažuriraju stvari i rade bez problema. A ako već imate iPhone- osetićete čaroliju odmah kada ga uključite.

Funkcije mini lokacije naglašavaju koliko je lako podesiti Mac i migrirati informacije i naloge, mogućnosti Mac računara i detalje o tome koliko je macOS softver jednostavan za učenje.

- Marketing -
Ready, set up and go
image 9

Apple ističe koliko Mac dobro funkcioniše sa drugim uređajima kao što su iPhone , iPad iApple Watch zahvaljujući funkcijama kontinuiteta, kao i funkcijama privatnosti koje su uvedene sa M1 čipom i macOS Big Sur apdejtima.

Novi sajt „Why Mac“ prikazan je na matičnoj stranici, a uključuje i kupoprodajne linkove za MacBook Air, MacBook Pro i iMac.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.