Čuli ste za iPhone SE 4?

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 53 pregleda
1 min. čitanja

Iako već imamo neke jasne naznake o tome šta da očekujemo od iPhone SE četvrte generacije, postoje tri glavna pitanja koja se nadvijaju nad uređajem u ovom trenutku.

- Humanitarna inicijativa -

Kineski sajt MyDrivers i poznavalac uređaja Jon Prosser veruju da je ‌iPhone SE‌ spreman da pređe na dizajn sličan iPhone XR u svojoj sledećoj inkarnaciji, što bi uključivalo eliminisanje dugmeta Home. Promena izgleda verovatno pošto su Apple-ovi proizvodi serije „SE“ uvek koristili dizajn starijih uređaja.

- Marketing -

‌iPhone SE‌ će verovatno biti lansiran nakon puštanja iPhone 15 linije 2023. Očekuje se da će dva standardna ‌iPhone 15‌ modela imati A16 Bionic čip sa ovogodišnjih iPhone 14 Pro i ‌iPhone 14 Pro‌ Max, tako da se čini verovatnim da bi ‌iPhone SE‌ takođe mogao da dobije ovaj čip – pogotovo jer trenutni ‌SE‌iP već sadrži Bionički čip.

- Marketing -

Očekuje se da će uređaj biti lansiran tek 2024. godine, a pronicljivi analitičar ekrana Ross Jang je nedavno rekao da Apple razmišlja o višestrukim odlukama koje se odnose na sledeću generaciju ‌iPhone SE‌.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.