iPhone SE 3 navodno već u fazi test proizvodnje, stiže početkom 2022.

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 92 pregleda
1 min. čitanja

Prema informacijama iz Kine, uskoro se očekuje faza test proizvodnje novog iPhone modela, koja prethodi početku masovne proizvodnje uređaja i ukazuje na to da se datum objave približava. Novi, iPhone SE‌ 3 bi se ovim tempom najverovatnije pojavio u prvom kvartalu 2022. krajem marta. 

- Humanitarna inicijativa -


Očekuje se da treća generacija iPhone SE‌ telefona nastavi sa sličnim dizajnom, sa fizičkim Home tasterom u koji je integrisan Touch ID. Ekran će najverovatnije ostati dijagonale od 4.7″, ali bi telefon trebao krasiti novi A15 procesor, kao i unapređene mogućnosti po pitanju kamere. 

- Marketing -
iphone_se_colors.jpg

iPhone SE‌ je popularan izbor za one koji žele manji i kompaktniji iPhone, a ne žele da izdvoje novac za znatno skuplje Mini modele. Kako se očekuje da Mini serija izostane iz postave modela za 2022.

- Marketing -

iPhone SE‌ bi mogao dodatno dobiti na popularnosti kao potencijalno jedini izbor za ljubitelje malih telefona. Cena trenutne ‌iPhone SE‌ serije na američkom tržištu startuje od $399, pa se očekuje da i novi model debituje po istoj ceni, javlja Mac Rumors.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči:
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.