iPhone SE 2022. će imati 5G ali bez promena dizajna

Avatar
94 pregleda
2 min. čitanja

Predstojeći iPhone SE za 2022. će dobiti 5G tehnologiju i ažurirani čip A serije, ali neće imati velike promene u dizajnu, rekao je danas Dilandkt, ponavljajući mnoge od prethodnih glasina o ‌iPhone SE‌ koje smo čuli.

- Humanitarna inicijativa -

Glasine o trećoj generaciji ‌iPhone SE‌ bile su zbunjujuće poslednjih nekoliko godina jer su neke od informacija upućivale na veliki redizajn sa izgledom u stilu iPhone-a 11 bez Touch ID dugmeta za početak i smanjenih okvira, ali glasine su očigledno opisivale dva odvojena uređaja.

- Marketing -

Pored ‌iPhone-a SE‌ iz 2022., koji će izgledati kao ‌iPhone‌ 8 baš kao model iz 2020. godine, Apple radi na budućem ‌iPhone SE‌ koji će ukinuti dugme Home u korist dizajna potpunog ekrana za Apple-ov najpristupačniji iPhone‌i opcija.
Prema Dilandkt-u, Apple razvija ‌iPhone SE‌ koji je „sličan KSR/11“, ali sa „malo manjom veličinom ekrana“. Očekuje se da će ovaj uređaj biti pušten u prodaju 2024. godine.

- Marketing -

Analitičar displeja Ros Jang takođe je sugerisao da Apple radi na ‌iPhone SE‌ za 2024. godinu sa ekranom od 5,7 do 6,1 inča i otvorom za prednju kameru, za koju se očekuje da će Apple usvojiti za „Pro“ ‌iPhone‌ liniju 2022. godine.

Analitičar kompanije Apple Ming-Chi Kuo rekao je još 2019. godine da Apple radi na „iPhone SE‌ Plus“ sa dizajnom preko celog ekrana, bez Face ID-a i ‌Touch ID‌ senzorom otiska prsta ugrađenim u dugme za napajanje na bočnoj strani uređaja. Ovaj ‌iPhone SE‌ se nikada nije materijalizovao, ali je moguće da je Kuo govorio o budućoj tehnologiji koju Apple planira da uvede 2024.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči:
Podeli naslov