iPhone 15 stiže 12.septembra

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 127 pregleda
3 min. čitanja

Apple je danas objavio planove za održavanje specijalnog događaja u utorak, 12. septembra u 10 sati po pacifičkom vremenu. Kao i prošle godine, manifestacija će se održati u Stiv Džobs teatru u kampusu Apple parka u Cupertinu u Kaliforniji.

- Humanitarna inicijativa -
Dana
Sati
Minuta
Sekundi

Iako se očekuje da će događaj biti unapred snimljen, Apple poziva članove medija u kampus da lično gledaju prezentaciju i da se, kako je navedeno, nakon predstavljanja, bliže upoznaju sa novim uređajima.

- Marketing -

Appleov septembarski događaj je uvek iPhone događaj, a ove godine nas očekuju 6,1-inčni iPhone 15, 6,7-inčni iPhone 15 Plus, 6,1-inčni iPhone 15 Pro, i 6,7-inčni iPhone 15 Pro Max. Očekuje se da će svi modeli imati Dinamičko ostrvo, ažurirani 5G čip iz Qualcomma, a pre svega USB-C port umesto Lightning porta.

- Marketing -

IPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max dobiće dodatnu ažuriranju funkciju koja neće biti dostupna za standardne iPhone 15 modele. Očekuje se manji redizajn sa vitkim bezelama i blagim promenama krivina uglova, plus iPhone 15 Pro modeli će imati titanijumski ram, a ne ram od nerđajućeg čelika.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Apple Srbija

Očekujemo da vidimo Appleov prvi 3-nanometarski čip, A17, uključen u iPhone 15 Pro i Pro Max, a glasine nagoveštavaju da će imati Action dugme umesto prekidača. Dugme „Radnja“ je možda prilagodljivo, slično kao dugme „Akcija“ na Apple Watch Ultra.

Dok će Pro modeli dobiti nadogradnju kamere, očekuje se da će iPhone 15 Pro Max dobiti periskop zum objektiv koji će omogućiti 5x ili 6x optički zum, u odnosu na 3x. Veličina hardvera potrebnog za funkciju će ga ograničiti na najveći Pro Max uređaj.

S obzirom na sve nove funkcije koje dobijaju iPhone 15 Pro i Pro Max, plus troškovi modernizovanog čipa od 3 nanometra, bazne cene ovih uređaja bi mogle da se povećaju. IPhone 15 Pro bi mogao da počne od 1.099 dolara, dok bi iPhone 15 Pro Max mogao da bude po ceni počev od 1.199 dolara. Ne očekuje se da će se cene standardnih iPhone 15 modela promeniti.

- Marketing -

Pored novih iPhone 15 modela, očekujemo i Apple Watch Seriju 9 i novu verziju Apple Watch Ultra- a.

Apple planira da strimuje jesenji događaj uživo na svom sajtu, na YouTube-u, i putem Apple TV aplikacije. Za one koji nisu u mogućnosti da gledaju, Apple Srbija će obezbediti prenos događaja na svom zvaničnom sajtu, kao i putem naših društvenih mreža Facebook i Twitter (X).

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.