50 nijansi sive: iPhone 15 na novim fotografijama

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 39 pregleda
2 min. čitanja

Pojavile su se fotografije novih modela iPhonea i ljudi nisu baš srećni zbog izbora boja. „Sivo, sivo i još malo sive“, piše i GSM Arena nakon što je Soni Dikson, čovek koji godinama otkriva najbolje skrivene tajne Applea, objavio fotografije nove iPhone linije.

- Humanitarna inicijativa -

Naime, na fotografijama se mogu videti zagasite, sivkaste boje titanijumske linije iPhonea 15 Pro. Space Black, Silver, Blue i Titan Gray (koji će zameniti inače dostupnu zlatnu verziju ranijih Pro modela) boje su u kojima će biti dostupan iPhone 15 Pro, koji će Apple predstaviti 12. septembra.

- Marketing -
Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

Nešto veselije nijanse mogu se videti u modelima iPhonea 15 koji će biti dostupni u plavoj, roze, beloj, zelenoj i crnoj boji. Ili barem u veoma bledim verzijama tih boja.

- Marketing -

Početkom 2023. godine šuškalo se da će novi iPhone Pro biti dostupan u tamnocrvenoj boji, ali izgleda da se od te ideje ipak odustalo.

Komentari na društvenim mrežama otkrivaju da prve fotografije novih uređaja nisu baš oduševile potencijalne kupce. „Ovaj ću preskočiti. Sasvim sam zadovoljan svojim iPhoneom 14“, „Svi izgledaju isto, ne vidim razliku u bojama“, „Ove boje su užas“, „Sad mi je malo lakše što nemam novca za novi iPhone“, „U ovim bojama izgledaju kao neke bedne kopije iPhonea“, pišu razočarani ljubitelji Applea.

Wonderlust

Podsećamo, Apple će predstaviti novu liniju iPhonea 15 uz Apple Watch Series 9 i Apple Watch Ultra 2. Događaj će se održati 12. septembra. Slogan događaja je Wonderlust, a logo sadrži boje o kojima se priča o titanijumskoj liniji iPhone 15 Pro.

- Marketing -
Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

Očekuje se da će Apple na događaju predstaviti četiri nova iPhone-a:

  • iPhone 15
  • iPhone 15 Plus
  • iPhone 15 Pro
  • iPhone 15 Pro Max

Očekuje se da će iPhone 15 i iPhone 15 Plus u velikoj meri naslijediti funkcije od iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modela. To uključuje A16 Bionic Chip, Dynamic Island i kameru od 48 MP. Sveži set boja i USB-C punjenje zaokružiće spisak izmena.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.