Priča se da će novi ‘iPhone 14 Pro’ imati 8 GB RAM-a

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 75 pregleda
2 min. čitanja

Prema novom izveštaju koji se poziva na izvore u lancu snabdevanja iPhone-a, nove glasine tvrde da će asortiman „iPhone 14 Pro“ uključivati 8 GB RAM-a.

- Humanitarna inicijativa -

Apple generalno ne objavljuje koliko RAM-a je uključeno u iPhone, ali su ga na iPhone 12 Pro i iPhone 13 Pro povećali na 6 GB.

- Marketing -

Leaker „ieuk1122“ na korejskom blogerskom sajtu Naver, tvrdi da je broj od 8 GB potvrđen. Takođe se tvrdi da je u toku masovna proizvodnja.

- Marketing -

Leaker „ieuk1122“ napominje da bi 8 GB RAM-a značilo da „iPhone 14 Pro“ odgovara najnovijem ekvivalentu Samsung Galaxy-ja. Tradicionalno, Android telefoni imaju tendenciju da uključuju više RAM-a od iPhone-a, ali Apple-ov iOS stalno radi bolje uprkos manje memorije.

Nijedan prethodni iPhone nije objavljen sa opcijom od 8 GB. Apple prodaje iPad Pro od 12,9 inča sa opcionim 8 GB RAM-a ili 16 GB RAM-a.

Međutim, pojedinačne iPad aplikacije su ograničene na korišćenje 5 GB RAM-a, iako je Apple ponudio rešenja za to.

Čak i pre sledećeg iPhone-a, trenutni iPhone 13 se pokazao znatno bržim od Samsungovog Galaxy S22.

- Marketing -

Odvojeno, priča se da Apple planira redizajn eksterijera iPhone-a za 2022. godinu. Ponovo se predviđa da će Apple smanjiti veličinu zareza, na primer, i možda preći na drugi sistem kamera.

Takođe se tvrdi da će serija „iPhone 14“ dobiti senzor kamere od 48 megapiksela i da će možda preći na sistem samo za eSIM.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči:
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.