iPhone 14 stigao u Srbiju

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 60 pregleda
1 min. čitanja

Svi ljubitelji najsavremenijih uređaja iz sveta moderne tehnologije, sada mogu kupiti svoj iPhone 14 model i u Srbiji, i to samo nedelju dana nakon početka prodaje u Americi. Veliki doček modela, upriličio je iStyle na Terazijama, tačno u ponoć i jedan minut.

- Humanitarna inicijativa -

Najnovije iPhone 14, iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modele krasi jedinstven i prepoznatljiv dizajn, a korisnici će biti oduševljeni i činjenicom da iPhone 14 sada poseduje značajno produženo trajanje baterije, i to do čak 20 sati video reprodukcije, novu Crash Detection funkciju i još spektakularnije fotografije pri slabom osvetljenju.

- Marketing -

Apple-ovi najnapredniji iPhone 14 Pro modeli su dobili inovativnu prednju kameru od čak 48MP, novi A16 Bionic čip, i potpuno nov i magičan način interakcije sa uređajem uz Dynamic Island funkciju. 

- Marketing -
/ Foto: Ustupljene fotografije

Povodom dočeka novih iPhone modela, iSTYLE je pripremio glamurozan događaj koji se održao na Terazijama noćas, tačno minut posle ponoći.

Osim što ćete biti u prilici da prvi vidite nove iPhone uređaje, očekuju vas mnoga iznenađenja, a prvih 50 kupaca koji na Terazijama kupe iPhone 14 model, dobiće fantastičan Apple AirTag na poklon.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.