Da li PRO Max verzija iPhone-a odlazi u istoriju?

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 68 pregleda
2 min. čitanja

Prema navodima Marka Gurmana, Apple sa novom serijom telefona planira da predstavi i novi način njihovog imenovanja. Ako se to obistini, Pro Max brend će otići u istoriju.

- Humanitarna inicijativa -

Bloombergov reporter i dugogodišnji Appleov analitičar, Mark Gurman, objavio je u svom nedavnom Power On biltenu da Apple planira da uvede novi način imenovanja iPhone 15 serije telefona.

- Marketing -

Prema njegovim informacijama, predstojeći iPhone Pro Max modeli postaće – Ultra.

- Marketing -

„Na osnovu Appleovih prethodnih odluka, možemo očekivati osveženi dizajn iPhonea sledeće godine, što se poklapa s prelaskom na USB-C i potencijalnom zamenom Pro Max modela sa Ultra modelom“, navodi Gurman.

Naime, prvi Pro Max iPhone pojavio se 2019. godine. Reč je, podsetimo, o iPhoneu 11 Pro Max, koji je doneo brojne novitete, uključujući treću kameru.

S obzirom na to da proizvođači poput Xiaomija i Samsunga već duže vreme imaju Ultra modele, nije neobično da i Apple želi da svoje najjače telefone okiti tim nazivom.

Iako iPhone 14 nije na tržištu ni mesec dana, sve je više glasina o iPhoneu 15. Osim navodnog preimenovanja Pro Max modela, analitičari predviđaju da bi Dynamic Island mogao biti deo standardne opreme na svim modelima. Tu je i već pomenuti USB-C priključak, za kojeg Gurman tvrdi da je Apple već počeo da testira.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.