iPhone 13 će biti predstavljen 14. septembra

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 80 pregleda
2 min. čitanja

Najvažniji događaj ove godine tehnološkog giganta ostaće virtuelan, sa potencijalno značajnim portfolijom proizvoda koje će objaviti.

- Humanitarna inicijativa -

Sledeći Apple-ov događaj, očekuje se da uključuje Apple Watch Series 7 i iPhone 13, a održava se 14. septembra u večernjim časovima, potvrdila je kompanija. Događaj će se, kao i svi prethodni u poslednjih godinu i po dana, održati u potpunosti na internetu usred stalne zabrinutosti oko pandemije.

- Marketing -
Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

Apple-ov poziv uključuje izraz „California streaming“. Sadrži neonski obris Apple logotipa postavljen na silueti planinskog lanca.

- Marketing -

Septembarski događaj kompanije je njegov najvažniji u godini, postavljajući svoju liniju proizvoda za sezonu prazničnih kupovina. Prošle godine, Apple je u drugoj polovini održao tri velika izdanja proizvoda, odvajajući najave za svoje najnovije Apple satove, iPad, iPhone i Mac računare. Izdanja su pomogla Appleovoj prodaji i dobiti na najvišem nivou, postavljajući rekorde prihoda za iPhone, iPad i Mac računare kompanije.

Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

Nejasno je samo koje će proizvode Apple najaviti iako se svakako očekuju makar IPhone 13 i Apple Watch 7.

Apple bi takođe mogao da govori o nekim od svojih novih trikova proširene stvarnosti ili drugim nadolazećim AR projektima potencijalno uključujući u to i AR naočare. Kao i prethodni pozivi, i ovaj ima AR trik koji stvara portal za mešovitu stvarnost.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči:
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.