Stiže li nam novi iPad PRO na jesen?

Apple i dalje planira da na jesen predstavi svoj novi iPad model

Marko
Marko - Urednik 132 pregleda
2 min. čitanja

Apple i dalje planira da na jesen predstavi svoj novi iPad model, tvrdi se u izveštaju i ističe da su novi modeli na putu, uprkos glasinama o verziji od 14,1 inča koja je navodno planirana za 2023. godinu.

- Humanitarna inicijativa -

Još 9. juna se šuškalo da Apple radi na stvaranju novog i većeg iPad Pro modela, kombinujući 14,1-inčni mini LED displej sa M2 čipom. Dok se taj iPad Pro navodno pripremao za za lansiranje na početku 2023. godine, smatra se da će opcije trenutne veličine ipak dobiti ispravke 2022. godine.

- Marketing -

U biltenu „Power On“ za Blumberg, Mark Gurman piše da ne postoje planovi da se prestane sa proizvodnjom njegovih 11-inčnog iPad Pro ili 12,9-inčnog iPad Pro modela, uprkos svim izgledima za lansiranje 14.1 inčnog modela.

- Marketing -

Gurman veruje da će novi iPad Pro modeli stići u septembru ili oktobru, stavljajući ovo predstavljanje čvrsto u okviru jesenjeg Apple event događaja.

Što se tiče toga šta da očekujete, Gurman piše da bi iPad Pro apdejt trebalo da uključuje nadogradnju na M2, bežično punjenje sa MagSafe i nadogradnju sistema kamera. U predviđanju se ponavljaju njegove prethodne tvrdnje iznete ranije 2022. godine, upotpunjene predlozima o lansiranju krajem 2022.

Ostali predlozi za ažuriranje uključuju uvođenje zadnjeg stakla u dizajn, kao i mini LED backlighting za 11-inčni iPad Pro.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Marko
Autor: Marko Urednik
Prati:
Malo je reći veliki zaljubljenik u tehnologiju. Apple je njegov stil. Autor i voditelj emisije "Monitoring" na Apple Srbija Podcast-u.