Vraćanje na iOS 15.5 više nije moguće

Marko
Marko - Urednik 97 pregleda
1 min. čitanja

Nakon lansiranja iOS 15.6 prošle srede, Apple je prestao da potpisuje iOS 15.5, prethodno dostupnu verziju koja je izašla sredinom maja. Pošto se iOS 15.5 više ne potpisuje, nije moguće vratiti na tu verziju iOS-a nakon instaliranja iOS-a 15.6.

- Humanitarna inicijativa -

Apple rutinski prestaje da potpisuje starije verzije ažuriranja softvera nakon što izađu nova izdanja kako bi podstakli klijente da ažuriraju svoje operativne sisteme, tako da nije neobično što se iOS 15.5 više ne potpisuje.

- Marketing -

iOS 15.5 je bio ažuriranje relativno malog obima, sa poboljšanjima za Apple Cash u aplikaciji Wallet i novom postavkom koja omogućava korisnicima Podcasta da ograniče broj epizoda sačuvanih na njihovim uređajima.

- Marketing -

Objavljen 20. jula, iOS 15.6 je bio slično manje ažuriranje i uveo je pregršt funkcija uključujući opciju za ponovno pokretanje, pauziranje, premotavanje unazad i premotavanje unapred sportske igre uživo koja je u toku. Takođe je rešio neke male greške, uključujući problem koji bi mogao da dovede do toga da aplikacija Podešavanja nastavi da prikazuje da je skladište na uređaju puno čak i kada nije.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Marko
Autor: Marko Urednik
Prati:
Malo je reći veliki zaljubljenik u tehnologiju. Apple je njegov stil. Autor i voditelj emisije "Monitoring" na Apple Srbija Podcast-u.