Uskoro stiže iOS 14.8 update

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 51 pregleda
2 min. čitanja

Uskoro će na korisnicima iPhone mobilnih uređaja širom sveta biti dostupno veliko ažuriranje iOS-a 14 – 14.8 verzija. Ona dolazi uoči očekivanog lansiranja novog iOS 15 koje dolazi ove jeseni.

- Humanitarna inicijativa -

Najnoviji pokazatelji prema nekim izveštajima navode iOS 14.8 kao dostupnu ili uskoro dostupnu verziju operativnog sistema. Pretpostavlja se da novo izdanje neće biti manje od poslednjeg iOS -a 14.7.1 izdanja. Nejasno je šta će biti ugrađeno u izdanje za iOS 14.8, obzirom da je Apple „zakrpio“ većinu poznatih ranjivosti. Nove funkcije se svakako ne očekuju. iOS 15 stiže uskoro, i on će imati eksluzivu na nove sadržaje i funkcije.

- Marketing -

Izdavanje osmog velikog ažuriranja biće obaranje sopstvenog rekorda po pitanju broja izdatih update-a jednog iOS sistema, pogotovo imajući u vidu da su prethodne verzije iOS-a dobili najviše sedam update izdanja. S tim u vezi, kompanija po prvi put menja način na koji se nosi sa velikim ažuriranjima iOS -a.

- Marketing -

Na Svetskoj konferenciji za programere u junu, Apple je rekao da će nastaviti da snabdeva korisnike prethodnih izdanja operativnih sistema bezbednosnim ažuriranjima nakon lansiranja novog/ih izdanja. Umesto da gura korisnike na sledeću veliku verziju, u ovom slučaju iOS 15, Apple će onima koji odluče da ostanu na iOS -u 14 obezbediti „važna bezbednosna ažuriranja“.

Korisnici će moći da biraju između dve verzije ažuriranja softvera u sistemskim postavkama kada iOS 15 bude javno dostupan. Ova opcija će nekima biti dobrodošao predah, jer Apple namerava da predstavi nove alate za bezbednost dece sa sledećim iOS. Višestepeni sistem, koji delimično „skenira“ fotografije korisnika radi otkrivanja materijala o seksualnom zlostavljanju dece, pokazao se kontroverznim, a neki tvrde da ove funkcije smanjuju privatnost korisnika.

EP 11 – Monitoring – Kada prodati stari iPhone Apple Srbija

Ukoliko se ne dogodi nešto nepredviđeno, kako stvari trenutno stoje, Apple će svoju novu generaciju iPhone 15 telefona pustiti u prodaju tokom septembra ove godine. Ono što je za većinu korisnika vrlo bitno jeste činjenica da će ovogodišnji iPhone telefon doneti pregršt noviteta i poboljšanja, zbog čega veliki broj korisnika već sada planiran prelazak na novi iPhone 15.
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.