remainders

Odlične stvari koje dolaze u Apple Reminders sa iOS 16

Sada je iOS 16 spreman da donese još više poboljšanja Apple-ovoj aplikaciji Reminders.

Marko
Marko - Urednik 117 pregleda
2 min. čitanja

Apple-ova aplikacija Reminders je prešla dug put od svojih skromnih početaka u iOS-u 5. Ono što je počelo kao relativno osnovna aplikacija za listu zadataka evoluiralo je tokom poslednjih nekoliko iOS izdanja u punopravniju aplikaciju za upravljanje zadacima i listama obaveza.

- Humanitarna inicijativa -
Remainders
iGeeksBlog

Iako je Apple u velikoj meri zanemario Reminders nekoliko godina, čak i u svom originalnom obliku, imao je nekoliko prednosti zbog kojih je vredelo pogledati, posebno za one sa jednostavnim potrebama kojima su sofisticiranije aplikacije za upravljanje zadacima bile potpuno zastrašujuće.

- Marketing -

Reminders su uvek bili elegantni u svojoj jednostavnosti, a to se nije promenilo čak ni sa nedavnim velikim poboljšanjima. iOS 13 je doneo novi izgled sa unapred definisanim pametnim listama, ugnežđenim listama, raščlanjivanjem prirodnog jezika i označavanjem kontakata za povezivanje podsetnika sa razgovorima u aplikaciji Messages. Prošle godine iOS 15 je to još više poboljšao dodavanjem oznaka i pametnih lista koje će vam pomoći da još efikasnije organizujete svoje podsetnike.

- Marketing -

Sada je iOS 16 spreman da donese još više poboljšanja Apple-ovoj aplikaciji Reminders. Iako još uvek ne očekujemo da će dostići nivo sofisticiranosti aplikacija i usluga trećih strana kao što su Things, Omnifocus i Todoist, postaje mnogo bliže popunjavanju tog jaza koji je dugo postojao između „profesionalnih“ zadataka i aplikacija za upravljanje projektima i više osnovnih aplikacija za listu.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Marko
Autor: Marko Urednik
Prati:
Malo je reći veliki zaljubljenik u tehnologiju. Apple je njegov stil. Autor i voditelj emisije "Monitoring" na Apple Srbija Podcast-u.