ios 15

Iz ruke: Pogledajte iOS 15 „u akciji“

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 84 pregleda
2 min. čitanja
Foto: Actualidad iPhone

Apple je predstavio iOS 15, najnoviju verziju svog iOS operativnog sistema koji radi na iPhone-u (i iPad sa iPadOS-om 15). iOS 15 je značajno ažuriranje koje uvodi mnoge važne nove funkcije, a mislili smo da čitaocima iStyler-a pružimo prvi pogled na novi softver.

- Humanitarna inicijativa -

Trenutno nije sve što je najavljeno funkcionalno, s tim što Apple planira da predstavi i doradi funkcije tokom perioda beta testiranja, ali postoji dosta promena koje možete videti odmah nakon instaliranja iOS-a 15 .

- Marketing -

Postoje glavne ispravke za FaceTime i Messages sa novom SharePlay funkcijom za slušanje muzike i gledanje video zapisa sa prijateljima, kao i novi režim fokusa koji vam omogućava da se fokusirate na zadatak, bilo da je to posao, lično vreme ili nešto drugo.

- Marketing -

Mape su izmenjene, sa ažuriranim dizajnom i više detalja u odabranim gradovima, plus podržavaju AR uputstva za hodanje, po prvi put do sada. Safari podržava Tab Grupe za unapređenu organizaciju, a kasnije tokom godine moći ćete da dodate ličnu kartu u aplikaciju Wallet u nekim američkim državama ( nadamo se da će se ovo brže od uobičajnog vremena proširiti i na druge regione u svetu ). Fotografije sada mogu da čitaju pisani tekst i prevode ga u otkucani tekst, a aplikacija takođe može da identifikuje obeležja, biljke, kućne ljubimce i još mnogo toga.

Obavezno pogledajte video iznad, da biste videli iOS 15 „u akciji“.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.