Apple priprema iOS 16.0.3 sa više ispravki za bagove

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 55 pregleda
2 min. čitanja

iOS 16.0.2 je objavljen prošlog meseca sa nekoliko ispravki za iPhone 14 probleme, prekomernim upitima za kopiranje i lepnjenje dozvola i još mnogo toga. Sada, dokazi sugerišu da Apple planira da objavi iOS 16.0.3 sa dodatnim ispravkama za bagove.

- Humanitarna inicijativa -

Dokazi o predstojećoj iOS 16.0.3 softverskoj ispravci pojavili su se u MacRumors analitičkim evidencijama, koje su u prošlosti bile pouzdan pokazatelj.

- Marketing -

Postoji nekoliko preostalih iOS 16 bagova koje bi iOS 16.0.3, nadamo se, rešio, uključujući problem sa malim volumenom tokom CarPlay telefonskih poziva obavljenih sa iPhone 14 Pro, prikazivanje treperenja na nekim iPhone modelima kada je svetlina ekrana nisko podešena, niz teksta koji može da sruši aplikaciju Mail, greška prilikom pokušaja uređivanja Cinematic Mode video zapisa snimljenih na iPhone-u u Final Cut Pro i iMovie i još mnogo toga.

- Marketing -

Nejasno je kada Apple planira da objavi iOS 16.0.3, ali naša najbolja pretpostavka je ove ili sledeće nedelje s obzirom na to da se očekuje da će iOS 16.1 biti objavljen kasnije ovog meseca.

iOS 16.1 odlikuje podrška za Aktivnosti uživo u aplikacijama nezavisnih proizvođača, nova opcija „Clean Energy Charging“ za korisnike u SAD, podrška za Matter dodatnu opremu u Kućnoj aplikaciji, Apple Fitness+ bez Apple Watch-a, ikona procenta baterije za dodatne iPhone modele i još mnogo toga.

Postoji prvenstvo za iOS ispravke koje se vraćaju unazad fokusirane na ispravke grešaka. iOS 15.0.1 i iOS 15.0.2 su prošle godine pušteni u rad u roku od 10 dana, dok su iOS 11.0.2 i iOS 11.0.3 pušteni u rad u roku od osam dana nakon lansiranja iPhone-a 8 2017.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.