how to hide my email on iphone ios 15

iOS 15 nudi prilagođenu kontrolu za skrivanje vaše e-adrese; evo kako to funkcioniše

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 62 pregleda
3 min. čitanja
how to hide my email on iphone ios 15

Apple donosi neke napredne funkcije na iCloud sa iOS-om 15, uključujući iCloud Private Relay– mogućnost korišćenja više kamera sa HomeKit Secure Video-om i potpunu kontrolu kako bi vaša e-pošta bila privatna. Pogledajmo ovo drugo – evo kako da koristite Hide My Email sa iPhone-om i iPad-om u iOS-u 15.

- Humanitarna inicijativa -

Apple je prvi put počeo da nudi način skrivanja Vaše email adrese još 2019. godine. Ove godine sa iOS-om 15 i iCloud+, nudi se kao samostalna funkcija pod nazivom „Sakrij moj e-mail“ sa ručnom kontrolom.

- Marketing -

Evo kako ga Apple opisuje:

- Marketing -

Zadržite ličnu e-adresu privatnom tako što ćete kreirati jedinstvene, nasumične adrese koje prosleđivate u lično prijemno poštansko sanduče i koje se mogu izbrisati u bilo kom trenutku.

Apple

Ako niste koristili Prijavljivanje pomoću Apple-a, Hide My Email nudi privatnost, fleksibilnost i kontrolu tako da možete da se osećate sigurno, jer web sajt ili servis na koji se prijavljujete pomoću Apple ID-a, ne zna vašu stvarnu e-adresu. Hajde istražimo kako to radi na iPhone-u i iPad-u.

iOS 15 je trenutno dostupan kao beta javna i programerska verzija, a zvanično izdanje je najavljeno za jesen 2021.

Kako sakriti moj email pomoću iPhone-a i iPad-a u iOS-u 15

Hide My Email dolazi sa iCloud+, Apple-ov plaćeni premium iCloud servis. Nećete dobiti Hide My Email ili druge iCloud+ funkcije sa besplatnim 5GB iCloud nalogom.

  • Na iPhone ili iPad uređaju koji radi pod iOS-om 15 otvorite aplikaciju Settings
  • Dodirnite svoje ime na vrhu
  • Odaberite iCloud
  • Sada dodirni sakrij moju e-poštu
  • Odaberi + kreiraj novu adresu
  • Takođe ćete videti sve vaše trenutno korišćene pseudonime e-poruke iz „Prijavi se pomoću Apple-a“, dodirnite jedan da biste upravljali njime
  • Na dnu stranice možete da upravljate sa mail adresom na koju nasumični pseudonimi šalju poruke
How to Hide My Email on iPhone in iOS 15 with iCloud+ - Head to Settings app, tap your name, then Hide My Email

Kada kreirate novi nasumični pseudonim e-pošte, prvi možete da koristite tako što ćete dodirnuti stavku „Nastavi“ ili izabrati stavku „Koristi drugu adresu“ da biste generisali drugi nasumični pseudonim.

- Marketing -
Kako da sakrijete moj email na iPhone-u u iOS 15 sa iCloud+ - Dodirnite Kreiraj novu adresu na vrhu da biste kreirali novi pseudonim e-pošte

Da biste organizovali stvari, moraćete da označite adresu opcijom dodavanja beleški. Tapnite na dugme „Gotovo“ kada završite.

Kako sakriti moj email na iPhone-u u iOS 15 sa iCloud+ - Dodajte etiketu i ako želite beleške za pseudonim

Sada ćete videti novu adresu koju ste napravili, a koja je spremna za upotrebu. Svaki pseudonim će takođe biti označen kao da dolazi iz znaka „Prijavljivanje pomoću Apple-a“ ili „Iz podešavanja“ za ručno kreirane.

Možete da dodirnete ručno kreirane pseudonime da biste ih promenili, beleške ili deaktivirali.

Da biste uredili i deaktivirali pseudonime napravljene pomoću opcije „Prijavi se pomoću Apple ID-a“, dodirnite jedan, a zatim odaberite opciju „Upravljanje prijavljivanjem pomoću Apple postavki“.

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.