Apple objavio iOS 15.6

Rešava problem zbog kojeg podešavanja mogu nastaviti da prikazuju da je skladište uređaja puno čak i ako je dostupno

Marko
Marko - Urednik 157 pregleda
2 min. čitanja

Apple je danas objavio iOS 15.6 i iPadOS 15.6, šesta velika ažuriranja operativnih sistema iOS i iPadOS 15 koji su prvobitno objavljeni u septembru 2021. iOS 15.6 i iPadOS 15.6 dolaze oko dva meseca nakon lansiranja iOS 15.5 i iPadOS 15.5 i dva meseca pre lansiranja novog iOS 16.

- Humanitarna inicijativa -

Ispravke za iOS 15.6 i iPadOS 15.6 mogu besplatno da se preuzmu, a softver je dostupan na svim podržanim uređajima u aplikaciji Settings. Da biste pristupili novom softveru, idite na stranicu „> Opšte > General > Ažuriranje softvera“.

- Marketing -

Kako Apple završava razvoj na iOS 15 i iPadOS 15 operativnim sistemima, iOS 15.6 je minornog obima i uvodi pregršt novih funkcija i ispravki za bagove.

- Marketing -

Ispravka uključuje opciju rešavanja problema koji bi mogao da prouzrokuje da aplikacija „Postavke“ nastavi da prikazuje da je skladište uređaja puno čak i kada nije.

Appleove kompletne napomene o izdanju za ažuriranje su ispod.

iOS 15.6 uključuje poboljšanja, ispravke grešaka i bezbednosne ispravke.

– TV aplikacija dodaje opciju ponovnog pokretanja sportske igre uživo koja je već u toku i pauziranja, premotavanja unazad ili premotavanja unapred

– Rešava problem zbog kojeg podešavanja mogu nastaviti da prikazuju da je skladište uređaja puno čak i ako je dostupno
– Rešava problem koji može dovesti do usporavanja ili prestanka odgovaranja prilikom navigacije u aplikaciji „Pošta
– Popravlja problem u Safariju“ gde kartica može da se vrati na prethodnu stranicu

Neke funkcije možda neće biti dostupne za sve regione ili na svim Apple uređajima. Za informacije o bezbednosnom sadržaju Apple softverskih ispravki posetite ovaj sajt: https://support.apple.com/kb/HT201222

Apple Inc

iPadOS 15.6 takođe uključuje ispravku problem sa punjenjem za iPad mini 6.

Moguće je da će iOS 15.6 i iPadOS 15.6 biti neka od poslednjih ažuriranja iOS 15 i iPadOS 15 operativnih sistema pošto se Apple sada fokusira na iOS 16 i iPadOS 16 ažuriranja koja se očekuju na tradicionalnom septembarskom događaju.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: ,
Podeli naslov
Marko
Autor: Marko Urednik
Prati:
Malo je reći veliki zaljubljenik u tehnologiju. Apple je njegov stil. Autor i voditelj emisije "Monitoring" na Apple Srbija Podcast-u.