Chrome browser za iOS donosi poboljšane prevode, Google Lens i opcije u Mapama

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 16 pregleda
1 min. čitanja

Google je predstavio nekoliko novih funkcija dostupnih za Chrome aplikaciju za iPhone i iPad uređaje, uključujući dublju integraciju sa Google Maps, Google Calendar i Google Lens.

- Humanitarna inicijativa -

Chrome za iOS sada koristi AI za otkrivanje adresa na veb stranicama i prikazivanje lokacije direktno na mini verziji Google Maps aplikacije u Chrome-u, tako da nema potrebe da prelazite u aplika ciju Mape da biste videli informacije vezane termin pretrage.

- Marketing -

Google Calendar događaji se mogu kreirati direktno u Chrome-u bez potrebe da pređete u samu aplikaciju. Chrome korisnici mogu da pritisnu i zadrže prikazani datum i odaberu opciju da ga dodaju u Google Calendar. Aplikacija Chrome će automatski kreirati i popuniti događaj kalendara vremenom, lokacijom i opisom.

- Marketing -

Google je proširio funkcionalnost prevođenja u Chrome-u, a sada je moguće istaći specifičan pasus i dugačku štampu kako bi dobio prevod baš u Chrome pretraživaču.

Sa predstojećom dubljom integracijom Google Lensa, Chrome korisnici će moći da koriste kameru za pretraživanje novih slika i slika u snimcima kamere kako bi identifikovali biljke, preveli jezike i još mnogo toga.

Chrome za iPhone i iPad možete besplatno preuzeti sa App Store-a. [Direktna veza]

Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , , , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.