tvOS 15

tvOS 15 uvodi redizajnirani video plejer za Apple TV aplikaciju

Apple Srbija
Apple Srbija - Urednički tim 57 pregleda
1 min. čitanja
tvOS 15

tvOS 15 uvodi novi izgled interfejsa video plejera na Apple TV-u. Novi dizajn sadrži čitljivije naslove i preglednije kontrole.

- Humanitarna inicijativa -

Apple je standardizovao velike naslove u aplikacijama na iPhone, iPad i Mac, a sada i TVOS 15.

- Marketing -

Naslovi TV emisija i filmova pojavljuju se velikim slovima na donjoj levoj strani ekrana kada je prikazana traka sa tokom medija. Naslovi epizoda se pojavljuju u manjem tipu odmah iznad imena serije. Pojavljuje se i novo dugme sa informacijama, koje je vizuelni signal stranice sa detaljima pregledanog sadržaja na kojoj možete ponovo da pokrenete epizodu, pregledate više epizoda i vidite opise video zapisa.

- Marketing -

tvOS 15 više ne uključuje interfejs za brzo prevlačenje nadole za upravljanje video jezikom, natpisima i postavkama izlaza zvuka.

Ikona govora olakšava pronalaženje i kontrolu postavki titlova. U sredini između postavki natpisa i slike, pojavljuje se poseban skup opcija za audio i jezik.

tvOS 15 takođe prvi put uvodi podršku za Spatial Audio i SharePlay koristeći FaceTime i podržan video sa iOS 15, iPadOS 15 i macOS Monterrey. Pritiskanje TV dugmeta na daljinskom upravljaču Siri ili Apple TV aktivira kontrolni centar gde se ove kontrole mogu pronaći.

Konačna verzija biće dostupna ove jeseni.

- Marketing -
Da li Vam je sadržaj bio koristan?
DaNe
Ključne reči: , ,
Podeli naslov
Apple Srbija
Autor: Apple Srbija Urednički tim
Prati:
Urednički tim Apple Srbija mreže.